Kategorier
Ukategorisert

Sosial samling: Premieutdeling mv.

TDS har gleden av å invitere alle dynamisk-skyttere til en sosial samling på Peppes Pizza, Kjøpmannsgaten 25, fredag 26. januar 2024 kl. 18:00.

Det vil deles ut premier til godkjente skyttere fra de to siste kursene våre, samt medaljer fra klubbmesterskap og cuper.

Se kalenderen vår for ytterligere detaljer.

Kategorier
Ukategorisert

Reparasjon og oppgradering av kulefangere og stålmål

Etter gjennomgang av stål mål og kulefangere på TSS er det oppdaget at tilstanden til disse er i veldig dårlig forfatning, det er derfor besluttet at dette utstyret er tatt ut av bruk av sikkerhetsmessige årsaker. Klubben jobber med en oppgradering av alt dette utstyret og vi har for tiden 4 kulefangere som er oppgradert og kan brukes og mer kommer etter hvert, utstyr som er oppgradert er malt gult! det står en instruks for bruk på alt oppgradert utstyr som skal følges. Det vil bli gitt dispensasjon til bruk av ikke oppgraderte kulefangere og stålmål kun til matcher.

MVH

Banemester

Kategorier
Ukategorisert

Trondheim Dynamiske Sportsskyttere facebook gruppe

Trondheim dynamiske Sportsskyttere har opprettet en Facebook gruppe for medlemmene, denne gruppen er tenkt brukt som en kommunikasjons kanal mellom medlemmene hvor alt relatert til TDS og Dynamisk sports skyting kan diskuteres og man kan få og gi informasjon om f.eks. matcher, treninger etc. Følg denne linken og søk medlemskap i gruppen: https://www.facebook.com/groups/1324087481824429

Kategorier
Ukategorisert

Henting av Ammunisjon

Da vi starter nytt nybegynnerkurs nå i høst og ikke har kapasitet til å ta vare på ammunisjon for flere kurs samtidig må kullet med nybegynnere som var ferdig 4/3-2023 hente ammunisjonen de har liggende på Pir II, ammunisjonen blir utlevert mot å vise gyldig våpenkort for kaliberet. Ammunisjon som ikke er hentet innen 30/10-2023 tilfaller Trondheim Dynamiske Sportsskyttere.

Kategorier
Ukategorisert

Klubben skifter navn

Klubben vår har nå offisielt skiftet navn i Brønnøysundregistrene.

I tråd med vedtak fra årsmøtet 2022 er vårt nye klubbnavn Trondheim Dynamiske Sportsskyttere.

I løpet av sommeren vil vi flytte hjemmesidene våre til www.tdss.no.

Det skal utarbeides ny logo og profilering. Denne prosessen vil samtlige medlemmer få mulighet til å påvirke; mer informasjon kommer snarlig på hjemmesidene våre.

Allerede nå kan våre medlemmer gjerne oppdatere sin profil på SSI med det nye klubbnavnet.

Kategorier
Ukategorisert

Årsmøte 2023

Innkalling til årsmøte 28. februar, med tilhørende saksdokumenter, er sendt ut på e-post og lastet opp på medlems-siden. Hvis du ikke har mottatt e-post, eller ikke kommer deg inn på medlems-siden, ta kontakt med sekretær.

Kategorier
Ukategorisert

Minirifle og PCC i feltløypa

Oppdatering, 30.5.2023:
Klubben har vært i dialog med TPK med som mål å få gjeninnført mulighet for skyting med minirifle og PCC i feltløypen på Jonsvatnet.

Styret i TPK har dessverre avvist forslaget, og viser til avtalen med grunneier om at det kun skal skytes med pistol, revolver og svartkrutt i feltløypen.

——————————————————————————

Det er dessverre ikke lenger mulig å bruke minirifle og PCC i feltløypen ved Jonsvatnet. TPKs styre valgte å ikke forlenge ordningen inn i 2023. Vi håper at det igjen vil være mulig å få en løsning for dette på et senere tidspunkt.

Kategorier
Ukategorisert

Premieutdeling og sosial samling, 10.3.2023

Se klubbens kalender for detaljer.

Kategorier
Ukategorisert

Feltløypa

Det oppfordres til at skiver og annet rask kastes i den store søppeldunken nede på parkeringsplassen, ikke den lille ved baneprotokollen da den fort blir full.

Banemester i TPK har også gitt beskjed om at noen av våre medlemmer har skutt i feltløypa en lørdag etter stengetid. Det minnes om at baneanlegget ved Jonsvatnet er åpent 9-21 mandag-fredag og 9-17 lørdager.