Kurs

Trondheim Dynamiske Sportsskyttere arrangerer Godkjenningskurs 17-19 november 2023.

Påmelding til kurset åpner 10/9-2023 kl. 20:00 på https://shootnscoreit.com/event/22/18573/, Erfaringsmessig så er det veldig mange på interesselisten som ikke svarer på mail så vi velger åpen påmelding til kurset med først til mølla prinsippet. NB det er viktig at dere leser PDFn med informasjon før dere melder dere på dette kurset.

Spørsmål om kurs kan sendes til kurs@tfs.no.

Trondheim Dynamiske Sportsskyttere arrangerer nybegynnerkurs 27/10 til 29-10!

Påmelding til kurset åpner 1/8-2023 kl. 18:00 på https://shootnscoreit.com/event/22/17775/, Erfaringsmessig så er det veldig mange på interesselisten som ikke svarer på mail så vi velger åpen påmelding til kurset med først til mølla prinsippet. NB det er viktig at dere leser PDFn med informasjon som ligger under files på Shoot n Score it før dere melder dere på dette kurset.

Spørsmål om kurs kan sendes til kurs@tfs.no.

Nybegynnerkurs

Her lærer man om sikkerhet, oppførsel på skytebanen og grunnleggende skyteteknikk. Det vil kun bli benyttet pistol i kaliber 9 mm ved undervisning på nybegynnerkurset.

Godkjenningskurs for dynamisk sportsskyting

For å konkurrere innen dynamisk skyting både innenlands og utenlands, og for å delta på våre åpne treninger uten instruktør, kreves at man har fullført godkjenningskurs med påfølgende godkjenningsmatch. Etter dette er man å regne som godkjent skytter, og vil motta faktura på forbundskontingent fra DSSN. Dette er et kurs som er utformet av DSSN og har både en teoridel med eksamen og en praktisk del. Kurset gjennomføres utelukkende med pistol og fokuserer på regelverket for IPSC Handgun, men etter fullført godkjenningskurs kan man konkurrere i alle IPSCs disipliner, samt i Sivilpistol og Steel Challenge. Etter selve kurset må man innen en gitt tid oppnå 2 matchpoeng (én level 2 match eller to level 1) uten å bli diskvalifisert.

Man må være medlem av TDS eller en annen klubb i DSSN for å kunne delta på kurset.